maanantai 29. joulukuuta 2014

Vuosi 2014 paketissa

Hyvää alkavaa vuotta 2015 teille lukijani! Tässä päättyvän vuoden 2014 huiput ja laskut omalta osaltani:


Äitini ja minä Töölössä tammikuussa 2014 juuri ennen
"hiukan" pieleen mennyttä "helppoa" aivoleikkausta...
Vuoden kiitollisin: Äitini selviytyminen vakavasta sairaudesta tai oikeammin hoitovirheestä! EU-vaalit asettuivat oikeaan perspektiiviin, kun vietin niiden keskellä neljä viikkoa Töölössä. Nyt on kaikki oikein hyvin!

Vuoden hauskin: Australialaisten ystäviemme vierailu Suomessa.

Vuoden opettavaisin: Osallistuminen EU-vaaleihin. Mukava kokemus ja paljon tuli uusia tuttuja. Kerättyjä oppeja hyödynnetään täysimäärisesti kevään 2015 vaaleissa.

Vuoden ilahduttavin: Pärjäämiseni kevään 2015 eduskuntavaaliehdokkaiden valinnan jäsenäänestyksessä niin älyttömän hyvin. Kolmas koko Uudenmaan listalla ja naisista paras. Kiitos.
Kake jouluna 2013

Vuoden surullisin: Kake-kissamme yllättävä kuolema vuodatutti eniten kyyneleitä tässä huushollissa. Vakava sairaus koitui mestarihiirestäjämme kohtaloksi.

Vuoden kummallisin: Elämyskaivos ja sen kaataneen lumipallon liikkeelle tönäisy. Olipahan hanke...!

Vuoden tuskastuttavin: Lähes kaikki valtuustotyöhön liittyvä, mutta erityisesti talousarvioprosessi, jossa uudistusten sijaan lopulta vain sokeasti  nostettiin veroprosenttia. Vieläkin hirvittää se touhu.

Vuoden sotku: Sote-uudistus. Aina en ole perässä pysynyt ja vieläkään en ole vakuuttunut.

Vuoden mielenkiintoisin: Gallupien seuranta. Linjat "puree" vähän siellä sun täällä. Tilanne on kunnolla auki. Äänestäjä, olet nyt todellakin ratkaisevassa roolissa! Nauti ja ota valtasi!

Vuoden epämiellyttävin: Avioliittolain käsittelyn yhteydessä ilmennyt lain vastustajien törkeä käytös. Myös lain puolustajien "kannatat tai itket ja kannatat" -asenne ärsytti. Aikuiset ihmiset!

Vuoden mukavin: Puolisoni liittyminen uuteen bändiin nimeltään Vinum Sabbatum. Uusi levy tulee vuonna 2015.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti