keskiviikko 3. joulukuuta 2014

Joulupukki ja Vuorenpeikko kannattavat Elämyskaivosta...

Nyt veikkauksia pystyyn: kuinka monta ISOA juttua suurin paikallislehtemme Länsi-Uusimaa tulee tekemään nyt meneillään olevista neljä päivää kestävistä kaivosmuseon Avoimista ovista? Veikkaan, että "uutista" pukkaa joka päivä. "Uutisoidaan" siis päivästä toiseen samojen näytteilleasettajien samoja messuständejä, samaa mölkynpelaamista ja samoja rasvaprosentin mittauksia. Erikoista. Mutta odotellaan. Itse veikkaan siis vähintään 4 isoa juttua.

Tänään olikin taas otsikoiden aatelia... Tämä otsikossa mainittu "kaivosalan erityisasiantuntija" oli siis VUORENPEIKKO. Viestintuojanaan itse Joulupukki. Ei hyvääpäivää...

Lohjalaista matkailuasiantuntemusta: Vuorenpeikko ja Joulupukki?! LU 3.12.2014


LU 3.12.2014
Kyllä taas jälleen kerran tekemisen tyyli ja teot puhuvat puolestaan. Ei ikinä pidä antaa näille tahoille mitään KUUDEN MILJOONAN projektia hoidettavaksi. Tai hoidelkoot siis OMILLA rahoillaan, vapaa maa. Mutta ei saa pakottaa veronmaksajia näiden puuhastelijoiden uhreiksi!

Juu, mullekin Vuorenpeikko kertoi viime yönä unessa, että tässä Elämyskaivoksessa ei ole oikeasti mitään järkeä. Semmonen asiantuntijalausunto tuli kuultua.

Tässä muuten pari valokuvaa julkisin varoin rakennetusta huvipuistosta Neukkulan ajoilta:

http://trash-russia.com/lost-childhood-abandoned-amusement-park-in-saint-petersburg/
http://trash-russia.com/lost-childhood-abandoned-amusement-park-in-saint-petersburg/
Ja sitten kuvakokoelma Lohjan kaivosmuseon Avoimien ovien päiviltä (kuvat on otettu nyt 2014):

Kuvat Visit Lohjan Facebook-sivuilta. 


2 kommenttia:

 1. Minua hieman kummastuttaa seuraava : lehtitiedon mukaan kunnanhallitus hyväksyi YKSIMIELISESTI tämän Elämyskaivos- hankkeen eteenpäin viemisen. Pöytäkirjaa ei ole vielä kunnan nettisivuilla, jotta voisi tarkistaa asiaa. Onko nyt niin, että PSllä ei ole tästä asiasta yhtenäistä mielipidettä, vaan jokainen edustaja toimii oman mielensä mukaan ? Vai eikö asiaa viety äänestykseen ?
  On sinänsä ymmärrettävää, että LU toimii kuten toimii, he uskovat että Elämyskaivos tuo heille lisää ilmoitustuloja. Mutta veronmaksajien kannnalta tilanne on pelottava. Menoja kyllä pystytään lisäämään, jopa yksimielin päätöksin, mutta kunnan kannalta niin tarpeellisia säästöpäätöksiä ei kyetä tekemään.

  VastaaPoista
 2. Meillä ei ole ryhmäkuria, vaan lupa ajatella omilla aivoilla.
  Se tulee olemaan erityisen mielenkiintoista nähdä, kuinka paljon ryhmäkuripuolueissa on poissaoloja ja paikalle vihelletään ryhmäkuriin helpommin taipuvia "8. ja 9. varaedustajia", että saadaan kaivos nuijittua läpi. Näitä poissaolojahan on nähty...
  Kaupunginhallituksessa oli esitetty hankkeen hylkäämistä, mutta sitä ei valitettavasti ollut kannatettu. Noh, valtuustossa kannatusta löytyy

  VastaaPoista