lauantai 6. joulukuuta 2014

Kaivos kelpaa vain ilmaiseksi

Hyvää itsenäisyyspäivän iltapäivää hyvät lukijani! Terveys ja rauha, siinäpä ne itselleni tärkeimmät, mitä tulee etenkin näin arvokkaana juhlapäivänä pohdittua. Kun vielä rakkautta tuohon lisäksi on annettu, on jo onni.

Taustalla parhaillaan Tuntematon sotilas sotii taas jatkosotaa. Aika velikultia. Nöyrä kiitos.


Mitäs Kankkulan kaivokselle kuuluu?

Porla ja Elämys. LU 5.12.2014
Katselin läpi viime päivien Länsi-Uusimaat. Kaivos, kaivos ja kaivos. Kyllä on kiihkeää ja suorastaan uskomatonta tämä lobbaus. Kai ne kaivospuuhastelijat tajuavat, että tällaista tuhansien eurojen mainosapua ei sitten ole tulossa, kun Kankkulan kaivos on toiminnassa? Tuskinpa.
Toimittaja lobbaa. LU 5.12.2014

Eilisessä lehdessä oli jälleen ilmainen mainos Avoimista ovista. Oikein kahden palstan leveydeltä hehkutettiin
taas toimituksen puolesta, että "vielä ehtii"...

Tekstaripalstallakin on ollut eloa ja jopa kriittinen mielipidekirjoitus oli päässyt lehteen ast. Hienoa.

LU 5.12.2014
Kiitos, veronmaksaja!  LU 5.12.2014

Ilmaiseksi kelpaa, mutta entäs 32 eurolla?


Huippujournalismia? LU 6.12.2014
Tänään lehdessä olikin sitten taas todella iso Elämys-juttu ja taas oli toimittaja ottanut erittäin voimakkaasti kantaa hankkeen puolesta. Elämys muka puoltaa paikkaansa. Jep jep... ;) Eikö toimituksella ole joku moraalinen vastuu paikkakunnan tulevaisuuden suhteen? Ei näemmä ole.

Avoimissa ovissa on käynyt vieraita, kun on ilmaiseksi päästy. Asiaa on auttanut huimasti se, että aivan hulluna on rummutettu tapahtumaa viikkokausia isoin otsikoin. Muuten olisikin ollut todella hiljaista eli sitä kaivoksemme normimenoa. Onkohan tämä kaivoksen vaatima tuhansien eurojen viikottainen markkinointipanostus otettu Elämyksen laskelmissa huomioon? No eipä ole.

Ainahan väkeä riittää, kun jotain on ilmaiseksi tarjolla. Joka viikkohan saamme lukea uutisia erinäisten avajaistarjousten tai ilmaistavaran takia muodostuneista jonoista. 

Ei kiinnosta edes lohjalaisia? LU 6.12.2014
Huolestuttavin kaivosjuttu tuli jälleen kerran matkailuvirastomme suulla. Nyt ilmaisten päivien
aikaan kaivoksessa oli käynyt kuulemma todella paljon sellaisia paikkakuntalaisia, jotka eivät ole koskaan ennen kaivoksessa käyneet. Siis ikinä ennen.

Kaivos ei siis oikeasti kiinnosta lohjalaisia. Näistä ilmaiskävijöistä tuskin kukaan menee toiste eivätkä he sinne vieraitaan ala kuskata siinä vaiheessa kun lipun hinnaksi tällätään komeat 32 euroa.  

LU 6.12.2014

 Ovat vissiin ;) LU 6.12.2014

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti