keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Vaalien jälkipuintia

LU 29.4.2015
Tiedän hyvin, että Lohjan Perussuomalaisissa on tällä hetkellä paljon tyytymättömyyttä eräiden henkilöiden omituiseen toimintaan vaalikampanjan aikana. Jopa niin paljon, että osa siitä pirskahti tänään päivän Länskärin mielipidepalstalle. Kiitos tuntemattomaksi jäävälle kirjoittajalle minua kohtaan osoitetusta suojeluhengestä. Ymmärrän kyllä tunnelmasi.

On kuitenkin korjattava kirjoituksessa oleva virhe: Heikki Linnavirta antoi kyllä oman myönteisen panoksensa kampanjaan niin julkisesti kuin taustallakin. Suuret kiitokset hänelle.

Ja korostetaan vielä kerran sitä, että ehdokas itse on erittäin onnelllinen aktiiviemme tekemästä työstä ja heiltä saadusta tuesta. Se tehtiin, mitä tällä nuppiluvulla, rahalla ja kokemuksella osattiin tehdä. Muita apuja ei ollut saatavilla kuin me itse. Ja tuloshan oli huiman hyvä! Kiitos, kiitos! Asenteesta se lähtee, sekä hyvä että paha.  


Vastakampanjointi hämmästytti

Lohjan PS:n tukiporukka antoi ihanat
kukat (tarkkaan valitut sävyt)
ja tekivät kortin. Kiitos.
Paljon olen saanut palautetta monelta suunnalta siitä, että me persut emme saaneet kaikkia lohjalaisvoimiamme liikkeelle. Emme saaneetkaan, vaikka halusimme ja yritimme. 

Ikävää on ollut kuulla ja nähdä ennen ja jälkeen vaalipäivän todisteita myös suoranaisesta vastakampanjoinnista. Ihmisten tuohtumus tästä asiasta toki lämmittää, olette aivan ihania myötätunnossanne. 

Kenttäväen valtaosa oli kuitenkin takanani ja vain pari-kolme jäädytti tilannetta koko ajan eri tavoin. En todellakaan olettanutkaan kaikkien minua tukevan, mutta vastakampanjointia en hyväksy. Se ei ollut viisasta. Minulle olisi riittänyt neutraali kohtelu, kuten itsekin vähintään annoin kaikille muille.


Miksi en ollut Lohjan lukion paneelissa?

Yhdestä ihan yksityiskohdasta eli Lohjan lukion paneelista on tullut myös kyselyitä. Kerrotaan siitä nyt tässä vielä jotain, koska tapaus oli niin räikeä ja herätti huomiota. 

En ollut siinä tilaisuudessa mukana, vaikka se onkin Lohjan oikeastaan ainoa ja suurin vaalipaneeli, koska en saanut kutsua sinne. Siihen liittyy inhottavaa kähmintää myös lukion suunnalta, mutta jääköön nyt tonkimatta se tunkio. Menettelylle oli kuitenkin paikallisten ps-johtohahmojen hyväksyntä, joten olkoon se asia siinä. Vieraspaikkakuntalainen haluttiin edustamaan Lohjan paneeliin Lohjan oman ehdokkaan sijasta, koska on "ihan sama, kuka siellä on". Selvä... ;)


Se tehtiin, mihin kyettiin

Sellaisissa, varmaankin ihan tavanomaisissa vaalitunnelmissa me tätä työtä teimme kenttäväen kanssa ja väkisin kaikesta tunnelman jäädyttämisestä huolimatta puskimme hienon tuloksen! Rahaakaan ei ollut kuin se 5000 €, mutta se käytettiin viisaasti. Pitääpä jossain vaiheessa vielä kurkata lohjalaisten kilpakumppaneideni budjetit. Käsittääkseni siellä on todella huimia summia käytetty. Me teimme kampanjaa ennen kaikkea sisällöllä emmekä rahalla. Niukkuus tuo luovuuden pintaan ja olen aikaansaannokseemme tyytyväinen! Itse vastaan siitä, että läpimeno ei toteutunut

Mitään en tekisi tai sanoisi toisin ja enempään ei vaan ollut aikaa, verkostoja eikä rahaa käytettävissä.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti