maanantai 20. huhtikuuta 2015

1966 kertaa KIITOS!

Kiitos kaikki te ihanat ihmiset, jotka äänestitte minua! 1966 ääntä on kelpo tulos niukalla, mutta tarkkaan mietityllä budjetillani ja täältä "syrjäkyliltä" käsin ponnistaen! Kiitos!Onpas nyt hyvä mieli, kun vaalit on ohi! Kaksi kevättä on mennyt vaalihulinoissa. EU-vaaleista loikattiin suoraan jäsenäänestykseen ja siitä eduskuntavaaliehdokkaaksi ja nyt vihdoin tämä vaalijuna pysähtyy ainakin pitkäksi aikaa. Keskityn nyt töihin, jossa tosin vaalihuuma jatkuu, koska työpaikkani elää ja hengittää poliittisten merkkipaalujen mukana. Keskityn myös harrastuksiini ja kaikkeen hauskaan. Saattaapa Pirre-täti alkaa tehdä taas pöpejä videoitaankin YouTubeen...


Vaalitunnustus

Tässä vielä VAALITUNNUSTUS...! ;) Tämä on ainoa juttu, jota en jotenkin tohtinut julkaista ennen vaaleja. Eli Ylen ryhmäkoneen tulos. Parhaaksi ryhmäksi sain Perussuomalaiset, mutta senkin vain 57 %. Mutta sitten seuraa se kummallisuus: toiseksi sain Vihreät 51 % sopivuudella. Siis kuka on näin sekaisin, että parhaat puolueet ovat PS ja Vihreät...?

Olen itse asiassa hyvin ylpeä tästä ryhmäkoneen tuloksesta.  Olen sanonut olevani viherpersu ja sitä minä olen. Tyytyväisenä.Ja jos hallitusneuvotteluissa tulee jotain kinaa PS:n ja Vihreiden välillä, minut saa hälyttää heti apuun Säätytalolle. Lupaan rakentaa sillan ja sovinnon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti