perjantai 24. huhtikuuta 2015

Vaalit paketissa

Äiteellä on mun entisessä huoneessa tämmönen vaalikokoelma viime kevään EU-vaaleista ja tämän kevään eduskuntavaaleista :) Tuosta puuttuu virallinen rintamerkki ja joku omatekoinen ihana viritys näyttää olevan. Äiti aina jaksaa askarrella!Olen tyytyväinen siihen, että vaalit ovat ohi. Rakastan vapaa-aikaa ja nyt olen saanut sen takaisin myös henkisesti. Enää ei odota jokin suuri kilpailu tulevaisuudessa.

Olen onnellinen siitä, että olen saanut olla mukana. Se harmittaisi, jos ei olisi saanut edes kokeilla, että kelpaako äänestäjille. Ja todella monelle kelpasin, se tuntuu ihmeelliseltä.

Alkuperäinen haaveenihan oli kelvata persuille EU-vaaliehdokkaaksi ja siinä onnistuin! Ehdokkaita valittiin kuitenkin vain 20 ja olin silloin vasta ihan uusi naama koko klubissa.

Eduskuntavaalit eivät olleet koskaan tähtäimessäni, koska jo pelkkä ehdokasasettelu vaikutti niin tukkoiselta. Halusin kokeilla EU-vaaleja. Mutta niin vaan sinne eduskuntavaaleihinkin etenin ja sykähdyttävintä oli sijoittuminen  puolueen sisäisessä jäsenäänestyksessä Uudellamaalla kolmannelle sijalle ja naisista ykköseksi.

Huomaatteko: omien arvostus lämmittää eniten mieltä. Suurta yleisöä on niin mahdoton miellyttää. Vastaavasti sitten muutamien omien suunnalta Lohjalla ilmennyt jäätävä asenne satuttaa sitäkin enemmän :( Mutta olen onnekas, kun sain olla mukana viime keväänä ja nyt! Eipä tartte jossitella!

Kuntavaaleista ja muusta tulevasta en osaa sanoa vielä mitään. Työelämässä on houkutusta ja sen ohella on aika raskasta silloin, kun kohdalle osuu valtuustoviikko, lautakuntailta tai jokin muu valtuustomeno. En tiedä, jaksanko ja haluanko revitellä itseäni monta vuotta eri suuntiin, mutta sen aika näyttää. Nyt hoidetaan kunnialla nämä jutut mitä käsissä on.

Terkuin Pirre-täti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti