keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

Heka ja Seppo: Piritta Poikonen on Lohjan tähti

LU 7.4.2015
Lohjan suurimmassa paikallislehdessä Länsi-Uusimaassa oli pääsiäisnumerossa demareiden mielestäni jopa hiukan omituinen keskinäisen kehumisen kirjoitus oman ehdokkaansa puolesta. En osannut kuvitellakaan, että tuollaisia lehdet julkaisevat, mutta mikäs siinä.

Meidän leiristä haluttiin toki myös tarttua aiheeseen ja taakseni asettuivat valtuustopulpetin vieruskaverini ja valtuustoryhmämme pj Heka sekä toimittajaystäväni ja Espoon Perussuomalaisten valtuustoryhmän pj Seppo.

Tekstissä tuodaan ilmi toimintaani valtuustossa unohtamatta sitä, että on sitä tullut työelämässäkin veivattua hyvällä menestyksellä jo varsin kauan. Ja se leipälajini kestävyysvaje... se on aina vastassa.

Ja tuo "Lohjan tähti" tulee kaupunkimme keskustassa olevan kauppakeskuksen + virastotalon nimestä ;)

                                                          * * *

Piritta Poikonen on Lohjan tähti

Eduskunta tarvitsee uusia lainsäätäjiä. Kansantaloutemme on vaikeuksissa eikä sitä pelasteta kaunaisella politikoinnilla tai yltiöpäisillä lupauksilla. Ikääntymisestä johtuva kestävyysvaje on ratkaistava ja siihen tehtävään Perussuomalaisilla on Lohjalla ehdolla tämän kysymyksen asiantuntija Piritta Poikonen.

Valtuutettu Poikonen on tehnyt valtuustossa vaikuttavaa jälkeä. Hän mm. toi ensimmäisenä esille kuuden miljoonan euron Elämyskaivoksen epäkohdat ja kävi rohkeasti julkista taistelua elämyskaivosasiassa median ja virkakoneiston ylivoimaista vyörytystä vastaan.

Lohjan kasvun kannalta junaradan saaminen on keskeistä. Rata ei pelkillä julistuksilla tule, vaan se edellyttää Lohjalta toimenpiteitä asumisen tiivistämiseksi. Poikonen on kaupunkisuunnittelu-lautakunnan varapuheenjohtajana aktiivisesti ohjannut maankäytön suunnittelua tulevien asemanseutujen tiiviin asutuksen suuntaan, vaikka houkutus uusrakentamisen hajasijoittamiseen romanttisesti pitkin Lohjan maaseutua on olemassa.

Ehdokkaamme edustaa Perussuomalaisten sovittelevinta ja liberaaleinta laitaa, mutta etenkään euron tukipakettiasiassa häntä ei kannata ärsyttää. Saattaa muutoin niin mukava ihminen vaikka hermostua.

Te lohjalaiset voitte tehdä koko Uudellemaalle ja Suomelle palveluksen keskittämällä äänenne Poikosen taakse. Politiikan lisäksi hän on näyttänyt kykynsä myös työelämässä. Tämän aikaansaavan ja osaavan juristin valinta eduskuntaan on ensisijaisesti lohjalaisten käsissä.

Heikki Linnavirta
Rovasti, Lohja (PS)
Seppo Huhta
Toimittaja, Espoo (PS)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti