torstai 3. syyskuuta 2015

Rock tuo rahaa, sinfonia vie verorahaa

Yle 3.9.2015
Kas kas, Hämeenlinnan alue hyötyi yli 7 miljoonaa euroa heinäkuisesta AC/DC:n konsertista Kantolan tapahtumapuistossa. Hienoa. Hieno oli konserttikin \"/

Samaan aikaan Lohjalla... Orkesteri vie verorahaa joka ikinen päivä ja sitä enemmän, mitä enemmän orkesterimme järjestää konsertteja. Siksihän orkesteri on keksinyt "nerokkaan" säästämiskeinon: säästetään järjestämällä vähemmän konsertteja. Sillä lailla... :)

Yleensähän taloudellisesti vaikeassa paikassa lisätään työntekoa ja paiskitaan hommia oikein olan takaa. Orkesterilla on toinen logiikka: vähennetään työntekoa. Jep jep.

Ja tätä sitten vielä puolustellaan haukkumalla totuuden puhujat "ahdasmielisksi" lehtien palstoilla ym. Huh huh...! Kovin paljastavaa.

Hämeenlinnan esimerkki osoittaa, että on olemassa myös sellaisia hienoja taidemuotoja, jotka ovat kannattavia omillaan ja sen lisäksi boostaavat koko talousaluetta! Hienoa AC/DC ja onnea Hämeenlinna, rock on!

Sitten on niitä hienoja taidemuotoja, jotka eivät vaan millään pysy hengissä ilman veronmaksajien jatkuvaa mittavaa tukea. Sääli. Tätä tekohengitystä ei voida jatkaa kovin pitkään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti