lauantai 14. tammikuuta 2017

Ketkä puolsivat Lohjan virkamiesjohdon palkankorotuksia?

Iltaa hyvät ihmiset.


On kysytty sitä, että mitenkä siinä Lohjan virkamiesjohdon palkankorotusasiassa oikein kävi. No huonosti tietenkin: palkkoja korotettiin, vaikka valtuusto oli päättänyt, että niitä ei koroteta ainakaan uuden organisaation alkuvaiheessa, jos koskaan. Mutta korotettiinkin siis jo etukäteen.


Seuraavaksi on sitten tietenkin kysytty, että ketkä niitä palkankorotuksia oikein puolsivat. Tässäpä kyseisen kaupunginhallituksen kokouksen osallistujat. Vain yksi vastusti korotuksia eli Hannele Maittila. Kaikki muut halusivat korottaa virkamiesten palkkoja. Uskomatonta.


Hauska ja mieltä lämmittävä kommentti oli Länskärin tekstaripalstalla jokin aika näiden palkkapäätösten jälkeen:
LU 27.12.2016

Mukavaa saada reipasta tunnustusta ällistä ja munasta! Kieltämättä olemme monesti olleet Hannelen kanssa siinä pienessä vähemmistössä, joka on hävinnyt äänestyksiä. Koen, että olemme olleet oikeassa, mutta sääli, että oikeat ratkaisut eivät mene läpi.


Mutta näillä mennään, mitä valtuuston enemmistö päättää. Vaikka ei sekään aina niin varmaa Lohjalla ole, että enemmistön päätöksiä kunnioitettaisiin käytännön toteutuksessa... Palaan tähän teemaan myöhemmin, mutta tämä palkka-asia on jo yksi esimerkki.


Paikallislehdelläkin oli vaikeuksia ilmaista palkka-asia kuten se on, joten päätyivät tällaiseen epämääräiseen ilmaisutapaan:Länsi-Uusimaa 22.12.2016
Kun siis oikeasti johtavien virkamiesten PALKAT NOUSIVAT. Elämyskaivospäälliköitä myöten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti