lauantai 12. huhtikuuta 2014

Kampanjakuulumisia

Hyvinkäällä 12.4.2014
Huh hei... kiirettä pitää! Ei meinaa blogiinkaan ehtiä kirjoitella mitään!

EU-vaalitouhu on pyörähtänyt täysillä käyntiin. Kiertelin jo akselilla Turku - Kotka syksyn puolella ennen joulutaukoa, mutta nyt tositouhun alettua on jo tullut nähtyä paljon paikkakuntia: mm. Kuopio, Vantaa,  Nurmes, Iisalmi, Siilinjärvi, Sotkamo, Kajaani, Juuka, Valtimo, Joensuu, Nummela, Hyvinkää... ja lisää on tulossa. Huomenna menen Saloon messuille. Kalenteri on täynnä.

Kuume ja köhä kaatoivat ehdokkaan sairaspetiin

Tahtia hidasti paha kuume ja köhä, joka tarttui EU-vaaliohjelmamme julkaisutilaisuudessa Finlandia-talolla useampaankin meidän ehdokkaista ja moneen muuhun juhlissa käyneeseen. En muista aikuisiällä noin kovaa kuumetta olleen: kovimmillaan mittasin 39,6 C ja olin kuitenkin ottanut kuumelääkettäkin. Mutta kyllä tämä tästä. Perussuomalaisten EU-vaaliohjelma on todella hyvä. Tasapainoista asiaa. Vakavaa asiaa. Ohjelma löytyy täältä, mutta lue nyt tämä postaus ensin loppuun ;) Pääpointti ohjelmassamme on: "Vähemmän, mutta parempaa EU:ta". HUOM: meillä todella sanotaan, että vähemmän.


Nordean vaalipaneeli ollut paras


Nordean eurotalous-paneeli 3.4.2014. Minä oikealla.
Muutamiin vaalipaneeleihinkin olen osallistunut. Nordean eurotalousaiheinen paneeli Vanhalla Ylioppilastalolla on ollut mielenkiintoisin ja kaikin puolin paras. Tiukasti oikeaa merkityksellistä asiaa! Muut panelistit olivat Johannes Koskinen (SDP), Sirpa Pietikäinen (Kok) ja Mikael Pentikäinen (Kesk). Hyvin pärjäsin eikä kuumekaan haitannut pahasti. Olihan se lämpö siinä vaiheessa jo alle 38 C sentään. Koitin kyllä vielä aamulla saada sijaista, sillä en tykkää terveydellä leikkiä, mutta itse oli lopulta osallistuttava. 


Muut puolueet eivät nyt enää halua edes puhua eurokriisistä!?

Eilen illalla olin Nummelassa Vihdin Vasemmistoliiton paneelissa, jossa aiheena oli EU ja arki. Oli todella kivaa olla Nummelassa vaalityössä, koska työmatkamme varrella oleva Nummela on "kotikylämme", vaikka lohjalaisia olemmekin: asioimme Nummelassa niin ruoka- kuin kenkäkaupassa, Globe Hopesta olen ostanut paljon vaatteita, rakas punttisalimme on siellä ja autotkin olemme viime vuosina ostaneet Nummelasta.

Hyvin mielenkiintoista oli se, että talouskriisistä ja euron ongelmista ei ollut lupa eilisessä
Nummelassa 11.4.2014
paneelissa puhua mitään... Tässä on edessä muitakin paneeleja, joissa talousasiat on rajattu pois. Huvittavaa suorastaan, että nämä liittovaltiota haluavat tahot eivät todellakaan halua puhuttavan EU:n suurimmasta ongelmasta ja ylipäänsä EU:n suurimmasta jutusta eli talouskriisistä... Eivätkä liittovaltiostakaan uskalla puhua, vaikka sinne meitä koittavat viedä! Menohan on pian kuin kansanäänestyksen alla 1994, jolloin kaikki kritiikki vaiettiin! Tyypillistä EU-fanatismia. Pulinat pois ja eliitti määrää.


Juuret Itä-Suomessa

Sukulaisia tavattiin Valtimolla 7.4.2014
Tein viime viikonloppuna neljän päivän reissun Itä-Suomeen. Sukujuureni ovat Pohjois-Karjalassa ja isäni asuu Juuassa. Oli todella kiva liikkua itselleni rakkaissa "mummolan maisemissa" sekä nähdä tuttuja ja tuntemattomia kasvoja. Vastaanotto oli lämmin sekä paikallisten Persussuomalaisten että muiden taholta. Kävin vielä tällä viikolla loppuviikosta erillisellä yhden päivän reissulla Joensuussa kevätmarkkinoilla, jotka nekin olivat menestys ja uusia aivan mahtavia tuttavuuksia tuli solmittua. Iskän auton mittariin kertyi neljän päivän reissulla yli 1000 km, nuo kaikki kilometrit siis Itä-Suomessa. Toukokuun alussa teen vielä parin päivän kierroksen Itä-Suomessa.

Ylä-Karjala 4.4.2014

Sotkamo-lehti teki jutun toritapahtumastamme ja yleensä Sotkamon kunnallispoliittisesta tilanteesta.
Samoin Ylä-Karjala kirjoitti Nurmeksen vierailustani. Nummelassa pidetyn Vihdin Vasemmistoliiton paneelin tallenne on tulossa nettiin, mutta vielä en löytänyt linkkiä.

Kampanjatuote myyntiin! Mutta EI TOSIKOILLE!

Tukiyhdistykseni myy Suomessa valmistettuja "Hyvä Persu" naisten pöksyjä. Kaikki tuotto käytetään EU-vaalikampanjaani. Tilaukset osoitteeseen pirittapoikonen@hotmail.com . Hinta 20 € + 1 € postimaksu.

Tämä pöksyidea oli aivan pakko toteuttaa, kun se päähämme taannoin pälkähti. Vastaanotto on ollut 99,99 % positiivinen ,vaikka toki hieman mietimme, josko joku tiukkapipoisin vetää herneen nenään. Noh, tätä elämää ei tiukkapipojen ehdoilla eletä ja vähissä ovat kireät pipot olleetkin! Eiku tilaamaan. Tosikoille näitä EI EDES MYYDÄ :D

Näitä on liikkeellä jo joukoittain :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti