keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Lehtijuttu kirjastamme

Uusimmassa Finanssi & Vakuutus -lehdessä oli juttu syksyllä julkaistusta kirjastamme "Mistä rahat?".

Kirjailijat Timo Silvola ja Piritta Poikonen.
Jutun voi lukea Lehtiluukusta ilmaiseksi joko tästä linkistä tai sitten sen voi katsella pdf-muodossa täältä, sivut 38 - 39.

Edelleen tulee välillä outo olo, kun tajuan, että kirja on nyt valmis. Sitä nimittäin tehtiin yli kaksi vuotta. Ei tietenkään koko aikaa aktiivisesti, mutta sillä tavalla "mukavasti" alitajunnassa stressaten. Koskaan ei ollut täysin toimetonta hetkeä edes vapaa-ajalla, koska aina oli yksi iso urakka kesken.

Kirjaa on mennyt ihan kivasti kaupaksi ja se on saanut osakseen kehuja jopa eräältä kansantaloustieteen professorilta. Kirja päätyi viime syyskuun lopulla Helsingin Sanomien pääkirjoitukseen positiivisessa hengessä. Vielä en ole teostamme kirjakaupan hyllyltä bongannut, en ole edes muistanut yrittää. Edellisen kirjan, sen esikoisen, kanssa tuo hyllyasia oli paljon tärkeämpi juttu. Pitääpä kuitenkin tehdä toivioretki Akateemiseen tässä joku päivä. Ja jos ei opusta kaupasta löydy, sen voi tilata kustantajalta Finvalta tästä linkistä.

Jaakko Kianderin arvio kirjasta löytyy Toivo ajatuspajan sivuilta. Hiukan jännitin tuon arvion saamista, mutta sehän olikin oikein hyvä.

Juttu Finanssi & Vakuutus -lehdessä 1/2014

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti