Kuntavaalit 2017


Kiitos kaikille 300 äänestäjälleni kuntavaaleissa 2017 Lohjalla!

Tuplasin äänimääräni vuoden 2012 vaaleihin nähden, mikä antaa lisäpotkua sille, että jatkan työskentelyäni valtuustoasioiden kimpussa entisellä linjallani.
Joudun käytännössä rajoittamaan ajankäyttöäni kunta-asioihin edelliskauteen nähden, mutta olen jo valmistellut tapoja tehostaa tekemistäni ja tarraan kiinni todella tärkeisiin asioihin tavoilla, jotka tiedän toimiviksi.
Persuilla on Lohjalla hyvän oloinen uudistunut valtuustoryhmä ja omalta osaltani aion edistää ryhmän työskentelyä perehdyttämällä ja sparraamalla uusia edustajiamme.

**************

Kuntavaalit 2017

"Veronmaksajan otteella"En nauti valtuustossa eri poliittisten puolueiden välisestä nokittelusta, mutta pidän valtuustotyön tärkeimpänä ja kiinnostavimpana puolena virkamiesten touhujen seurantaa. Heillä on lompakon nyörit löysällä aina kun on mahdollisuus päästä verovaroja törsäilemään milloin minkäkin "kehittämisen" nimissä.


Itselläni on verorahan käytön suhteen ankara linja: perusasiat tulee hoitaa hyvin ja se saa maksaa, mutta ei-välttmättömät, kunnan vapaaehtoiset tehtävät tulee perata todella tarkasti. Esim. orkesteri, Elämyskaivos ja Lumo matkailu ovat kohteita, joiden pitäisi toimia markkinaehtoisesti, omien lipputulojen tai toiminnasta hyötyvien toimialojen omalla rahalla - eikä siis pääasiassa verotuen varassa.


Kaupunginorkesterilta on vaadittu todisteita verorahoituksensa oikeutusta. Itse en ole näytöistä vakuuttunut, mutta ei täällä nyt enää ihan miten vaan voida olla ja musisoida itseään toteuttaen veronmaksajien raataessa ja maksaessa koko tämän taiteellisen lystin.


Jos videot kiinnostaa, niin YouTube-kanavaltani löytyy vaaleihin täysin liittymättömiä Pirre-tädin videoita:

https://www.youtube.com/user/pirittapoikonen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti